Behandelingen

Gelaatsverzorging

Na een grondige huidanalyse, bespreken we samen uw wensen en verwachtingen, op die manier kan ik een gepersonaliseerde behandeling voorstellen. Waardoor u met een voldaan en ontspannen gevoel,  huiswaarts kan keren.

 

Voet- en handverzorging​

We bekijken eerst de mogelijke problemen die er aanwezig zijn en gaan dan met de Nattechniek de medische pedicure toepassen.

 

Bij de handverzorging gaan we de nagels in vorm vijlen, polieren en de nagel-riemen verzorgen. 

Luxe pedicure of manicure: Een exclusieve voet- en/of handverzoring die je terug energie geeft! Bij deze behandeling gaan we naast  de verzoring u laten genieten van een verwenmoment/een revitaliserende en verzachtende scrub,een minerale modderpakking en een stimulerende massage.

Lichaamsbehandeling

Onze welness verzorgingen gaan van relaxerende massages tot scrub en modderpakking (ideaal voor eczeem en psoriasis) tot verstevigende en anti cellulitis behandelingen.

Oorkaarsentherapie: Ben je opzoek naar een zalig verwenmoment, dan is dit echt iets voor u, een moment van totale rust en ontspanning. Die tevens verichting brengt in je hoofd en een ontstekingsremmend effect op de sinussen heeft. 

Gespecialiseerde Massagetechniek

Shiatsu en Voetreflexologie: Een oosterse massagetechniek waarbij we door middel van drukpunttechnieken de energetische doorstroming gaan verbeteren en spanningen en blokkades verminderen. 

Ontharing

U kan bij ons terecht voor zowel ontharing van benen, oksels, bikinilijn,rug of borstkas, dit met zowel warme als lauwe was. 

 

Make-Up & Event Make-Up

Aanbrengen van make-up met kleuradvies voor dagdagelijks gebruik of net dat tikkeltje meer voor die ene speciale gelegenheid.