Esthetiek Jitsu

Jitsu is een verhaal van passie voor schoonheid en verzorging! 

In 2001 startte Katleen haar praktijk op de H.Speecqvest te Mechelen, waar ze al snel het idee kreeg dat ze meer wou kunnen bieden aan haar klanten dan het klassieke verzorgingstraject. 

 

De passie om mensen onder te dompelen in een wereld van weldaad en ontspanning, telkens met het doel om zichtbaar en tastbaar resultaat te kunnen creëren, was als een brandend vuur aanwezig.

 

In 2004 werd dan ook een nieuw pand gekocht en na een grondige verbouwing openden in 2007 de deuren van ons schoonheids- en welness institiuut. 

 

Vanaf dat ogenblik werd er naast gelaatsverzorging ook een uitgebreid gamma aan lichaamsbehandelingen aangeboden om ons grootste orgaan “de huid” van top tot teen te kunnen verzorgen.

 

"Jitsu betekent “bron van energie en levenskracht” en ik streef ernaar om iedereen met dit zalige gevoel terug naar huis te laten gaan."

 

In 2016 hebben we de zaak een grondige make-over laten ondergaan waardoor we nog meer naar de perfectie streven door ons verzorgings en productenaanbod (Hydropeptide)uit te breiden en hierdoor snel en zichtbaar resultaat te kunnen creëren.


Kom zelf maar eens genieten,

 

tot binnenkort !

Katleen 

Onze werkwijze

 

Na een grondige huidanalyse, bespreek ik samen met u, welke verzorging en welk productgamma het best bij u past. Om de resultaten die u wenst te kunnen beloven.  

 

We werken enkel met producten van Ahava, Hydropeptide, Youth lab,He-Shi, Gernetic.

 

Voor onze Make-up en handverzorging werken wij met de kwaliteitsproducten van Mavala.